De onderzoekers

me6Hoofdonderzoeker
Mijn naam is Sofia Prekatsounaki. Ik studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik in 2005 mijn Master behaalde in Arbeids- en Organisatie Psychologie. Na een carrière in Human Resources studeer ik op het moment Seksuologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Ik heb een fascinatie voor de menselijke seksualiteitsbeleving in het algemeen en voor de beleving en werking van vrouwelijk seksueel verlangen in het bijzonder.

 

Wetenschappelijk kader
‘Op Zoek naar Zin’ betreft mijn afstudeeronderzoek in het kader van de  opleiding Master in de Seksuologie. Daarin word ik begeleid door Prof. Dr. P. Enzlin, verbonden aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen van de KU Leuven. Hij ziet toe op de voortgang en kwaliteit van het onderzoek en waarborgt de privacy van de deelnemers.

TERUG

Advertenties